PSIHOLOGUL MUZICAL

Un forum care te invită la prietenie, sinceritate şi corectitudine. Găzduieşte polemici despre viaţă, muzică, sport, programe tv, radio şi politică uneori. Ştiri, cronici, adunate de o echipă tânără. Nu avem prejudecăţi, dar avem reguli!
Acum este 09 Sep 2010, 18:04

Ora este UTC + 3

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ~INFO, INTREBARI, SUGESTII~
MesajScris: 16 Aug 2009, 23:40 
Neconectat

Locaţie: Timişoara
Mie mi se pare bun regulamentul.

Sus

MesajScris: 17 Aug 2009, 21:27 
Neconectat

Si mie mi se pare un Regulament bine structurat, destul de sever, dar necesar. Cu "thread-urile" nu-mi e prea clar. Poate ma lamureste admin-ul! Ar fi corect sa semneze toti forumistii aici, ca stiti cine e de acord si cine nu. Poate faceti un sondaj. E mai simplu. Scuze ca ma bag in organizare!

Sus

MesajScris: 18 Aug 2009, 11:07 
Neconectat

Mi se pare o propunere valabilă şi probabil că aşa vom proceda. Poate prelungim perioada de votare, fiind vacanţă!

Sus

MesajScris: 08 Sep 2009, 20:41 
Neconectat
Site Admin

Locaţie: Ploiesti
IMPORTANT!!

Începând de astăzi pot vota la chestionare şi vizitatorii.

De asemenea, vizitatorii se pot abona la secţiunile şi topicurile existente.

Cei înscrişi deja pe forum primesc newsletter pe adresa de mail cu care si-au inregistrat contul.

Sus

MesajScris: 27 Ian 2010, 23:36 
Neconectat
Site Admin

Utilizatorul Vlad a primit ban. Acelaşi utilizator a mai fost banat şi în urmă cu un an. Tot la Eurovision scria.
Ne dorim să comentăm Eurovisionul pe subiect, pe muzică. Ne putem contra cât vreţi cu argumente despre desfasurarea acestui concurs, dar fără discuţii pe lângă subiect, atacuri la persoană...

Sus

MesajScris: 30 Mar 2010, 13:15 
Neconectat

Pentru cei care nu ştiu cum se modifică ora forumului:

Citat:
Atentie!
Va rog frumos sa va modificati ora forumului din profil!
Iata ce pasi trebuie sa faceti: Panoul utilizatorului --> preferintele forumului-->modificarea setarilor globale--> acolo, la ora alegeti: [UTC+2] Ora Eastern European, West Africain.

Multumesc!

Sus

MesajScris: 27 Iul 2010, 17:59 
Neconectat
Site Admin

S-a rezolvat o parte din problemă, dar am pierdut o grămadă de mesaje. [undecidedxf9.gif] Secţiunea DE CAPUL NOSTRU nu a dispărut. Mesajele sunt acolo şi pot fi citite pe aceste link-uri:

Dezbatem temele voastre: viewtopic.php?f=21&t=52

Ce ne enerveaza: viewtopic.php?f=21&t=144

Vom găsi o soluţie să o aducem la "lumină" şi să poată fi văzută şi accesată de pe prima pagină.

Forumul a fost dat în urmă cu 10 zile. Avem o mare rugăminte către voi: dacă aveţi materiale salvate, repostaţi-le! Vom încerca, pe cât posibil, să aducem la zi topicurile, dar avem nevoie de ajutorul vostru pentru a face acest lucru. Mulţumim!

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create! [undecidedxf9.gif]

Sus

MesajScris: 01 Aug 2010, 12:24 
Neconectat
Site Admin

ATENŢIE!!

Cele două topicuri: CE NE ENERVEAZĂ şi DEZBATEM TEME VOASTRE au fost mutate la secţiunea OFF-TOPIC...DE CAPUL NOSTRU (vom continua discuţiile aici). Le găsiţi pe acest link:

viewforum.php?f=26

Am mutat doar ultimele 3 pagini de la topicul DEZBATEM TEME VOASTRE. Restul comentariilor (adică celelalte 60 de pagini) pot fi citite în continuare, pe link-urile postate în mesajul de mai sus, deoarece secţiunea veche nu a fost ştearsă de pe forum.

Sus

MesajScris: 10 Aug 2010, 21:40 
Neconectat
Site Admin

Utilizatorul szfer a cerut să îi fie blocat contul de pe forum. Decizia lui vine după ce i-a fost blocat accesul pe pagina de Facebook a lui Andrei, unde a provocat aceleaşi discuţii pe care le-am avut şi la OFF-TOPIC... DE CAPUL NOSTRU.

Vreau să clarific un lucru: noi nu intenţionam să îi blocăm accesul şi pe forum. El a cerut acest lucru şi i-am îndeplinit dorinţa.

Sus

MesajScris: 01 Sep 2010, 16:25 
Neconectat
Site Admin

[yuppy] Luna august s-a încheiat cu un record pentru acest forum: 3.263 de vizitatori unici şi o medie de 305.61 vizite pe zi.

Forumul nostru creşte de la lună la lună şi asta mă bucură mult! Înseamnă că tot ceea ce scriem noi aici stârneşte interes. Le mulţumim tuturor celor care contribuie cu informaţii, cronici, comentarii! Keep up the good job! [afropk7.gif] :efnhdfnh:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC + 3