Citat:
Despre Monica Anghel: face emisiuni de dimineata doar de luni pana vineri... In principiu, conform grilei postului de milioane de insi, dar cu un singur CD cu mp3-uri copiat la infinit, simbata dimineata e alta emisiune, cu alti realizatori. In consecinta se pare ca dansa ar fi libera simbata.
Este un mesaj postat de
Tudor, la final de emisiune. N-am apucat să răspund şi o fac acum, pentru că m-a intrigat. Ceva nu e în regulă cu unii ascultători. E o problemă de atitudine faţă de realizatori în general. Am explicat din care motive nu poate veni Monica Anghel în studio, urmare a discuţiei prieteneşti cu ea, iar Tudor îmi dă peste gură, peste mână şi-mi arată că
Monica poate, că sâmbata doarme...Eu înţeleg că s-a devalorizat conceptul de respect, că nici vedetele nu-s vedete reale (peste 70% dintre ele), că nici noi, oamenii de radio, nu merităm prea mult credit, dacă batem câmpii şi spunem prostii...Dar să vii cu aroganţă, obrăznicie şi să-mi spui că nu e cum afirm eu, ci cum spui tu (fără dovezi), e prea mult...Cu alte cuvinte omul îmi spune că eu mint ,sau nu vreau s-o invit pe Monica...În fişa postului, pe care Tudor o cunoaşte atît de bine, scrie oare şi faptul că Monica e însărcinată?! Dealtfel am văzut-o la emisiuni tv destul de des...chiar zilele trecute la C. Brancu...dar la ore rezonabile...
Am deschis lista comentariilor. Am ajuns să comentez propria emisiune!