PSIHOLOGUL MUZICAL

Un forum care te invită la prietenie, sinceritate şi corectitudine. Găzduieşte polemici despre viaţă, muzică, sport, programe tv, radio şi politică uneori. Ştiri, cronici, adunate de o echipă tânără. Nu avem prejudecăţi, dar avem reguli!
Acum este 09 Sep 2010, 17:39

Ora este UTC + 3

Reguli forum

Accesează link-ul pentru a putea vedea regulile forumului

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 137 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ```COMENTARII DE DUPA```
MesajScris: 08 Iun 2010, 17:46 
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
Dana, atât Ştefana cât şi Andrei au răspuns "rugăminţilor" formulate de tine în mesajul de mai sus. Eu ştiu că tu asculţi RRA de mult timp. Numerele de telefon (fix sau mobil) nu s-au schimbat niciodată! Cel de Orange este amintit toată ziua, fiind un număr care aparţine instituţiei. Celelalte două (de Vodafone şi Cosmote) sunt ale lui Andrei şi sunt folosite DOAR în timpul emisiunii Psihologul muzical. Nu le-am schimbat niciodată. Cel de Vodafone funcţionează de vreo 2-3 ani, cel de Cosmote de peste un an... Oamenii s-au obişnuit cu ele pentru că le ştiu de atâta timp. Eu primesc zilnic mesaje pe aceste două telefoane care sunt adresate altor emisiuni, tocmai pentru că oamenii le ştiu şi au impresia că le pot folosi mereu.
Ceea ce ai scris tu mai sus este deplasat. Ştefana a zis corect: vrei să fie anunţate din 5 în 5 minute?! E absurd! Voi ştiaţi că Ovidiu va veni la emisiune. În cazul în care nu aveai numărul de sms, puteai scrie pe forum în ziua de vineri şi îl cereai. De acum înainte vom posta pe forum toate numerele la care puteţi suna!

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best. - Marilyn Monroe

Sus

MesajScris: 10 Iun 2010, 05:09 
Neconectat

Iulia scrie:
... Chiar mă bucură mesajul tău. Şi vreau să te rog să dezvolţi un pic, adică mi-ar plăcea să ştiu, de exemplu, care sunt lucrurile noi pe care le-ai aflat tu (fiind membră a fan-clubului la tine ajung mai uşor informaţiile legate de Ovidiu).
....

Am aflat ca Ovidiu este stelist, nu stiam ca este sustinator al unei echipe de fotbal.Recunosc nici nu l-am intrebat asta, nefiind atrasa de acest sport, dar pana acum ..nu l-am auzit vorbind despre fotbal niciodata..
Am mai aflat urmatoarele locatii unde vor continua turneul, stiam ca va urma zona Moldovei, dar inca nu ne-a spus orasele si astfel am aflat primele orase care vor urma.
Am aflat un termen nou pe care nu il cunosteam si ma bucur ca am invatat ceva nou.(melisme).
Cele cateva idei despre concertul aniversar dedicat dnei.Angela care va avea loc in toamna(planul de a fi comercializat in format dvd..) cat si despre Galele Ovo Music.

Iulia scrie:
....Deşi cei doi au activităţi multiple, lansează, susţin turnee, deci slavă Domnului avem ce să-i întrebăm. Cu toate astea, ascultătorii sunt parcă mai puţin curioşi. De aceea e binevenit mesajul tău Lioness.

Eu nu am insistat la aceasta editie cu intrebari si doar mi-am exprimat aprecierea, deoarece stiam in mare..care sunt planurile.. [winkpt1.gif]

Sus

MesajScris: 13 Iun 2010, 12:00 
Neconectat

Citat:
Despre Monica Anghel: face emisiuni de dimineata doar de luni pana vineri... In principiu, conform grilei postului de milioane de insi, dar cu un singur CD cu mp3-uri copiat la infinit, simbata dimineata e alta emisiune, cu alti realizatori. In consecinta se pare ca dansa ar fi libera simbata.

Este un mesaj postat de Tudor, la final de emisiune. N-am apucat să răspund şi o fac acum, pentru că m-a intrigat. Ceva nu e în regulă cu unii ascultători. E o problemă de atitudine faţă de realizatori în general. Am explicat din care motive nu poate veni Monica Anghel în studio, urmare a discuţiei prieteneşti cu ea, iar Tudor îmi dă peste gură, peste mână şi-mi arată că Monica poate, că sâmbata doarme...Eu înţeleg că s-a devalorizat conceptul de respect, că nici vedetele nu-s vedete reale (peste 70% dintre ele), că nici noi, oamenii de radio, nu merităm prea mult credit, dacă batem câmpii şi spunem prostii...Dar să vii cu aroganţă, obrăznicie şi să-mi spui că nu e cum afirm eu, ci cum spui tu (fără dovezi), e prea mult...Cu alte cuvinte omul îmi spune că eu mint ,sau nu vreau s-o invit pe Monica...În fişa postului, pe care Tudor o cunoaşte atît de bine, scrie oare şi faptul că Monica e însărcinată?! Dealtfel am văzut-o la emisiuni tv destul de des...chiar zilele trecute la C. Brancu...dar la ore rezonabile...
Am deschis lista comentariilor. Am ajuns să comentez propria emisiune!

Sus

MesajScris: 14 Iun 2010, 08:49 
Neconectat

Locaţie: Targoviste
http://www.youtube.com/watch?v=cq59ekod8Tk

Sus

MesajScris: 14 Iun 2010, 12:27 
Neconectat

Mulţumesc, Rize! Văzusem şi eu pe Google...Nu mulţi artişti fac astfel de gesturi, aşa că Dalma intră la excepţii.

Sus

MesajScris: 09 Aug 2010, 14:25 
Neconectat

Chiar daca eram la serviciu vineri seara,... am asteptat cu drag emisiunea, dar cu putin inainte sa inceapa... a cazut curentul..A durat pana aproape de ora 3:00 ..si cand a revenit ..am avut o siguranta sarita, nu functiona nimic in priza in birou. In cele din urma a reusit cineva sa ma ajute sa rezolvam problema...dar deja era prea tarziu..
Asa ca abia acum am reusit sa ascult emisiunea de vineri noapte cu Zoia Alecu.
Felicitari Zoiei Alecu si mult succes in continuare!O artista careia ii port un respect deosebit!
Va multumesc frumos, o editie deosebita..pe care am ascultat-o cu drag si cu siguranta o voi reasculta curand.
[thankyoucu8.gif]

Sus

MesajScris: 09 Aug 2010, 19:12 
Neconectat

Vineri am ascultat toata emisiunea. In timp ce ii tot cautam iubitului meu Bogdan, cateva referate pentru limba romana...
Mi-a placut si mie de Zoia Alecu, am suportat mai usor caldura (ce mi-ar placea sa aveti emisiune in fiecare noapte! :efnhdfnh: ). Chiar m-am gandit sa merg la unul dintre concertele ei, atat de bine m-am simtit in compania muzicii ei. Are piese foarte frumoase. Atunci cand ati lansat concursul pe forum (sa ghicim invitatul), nu ma gandisem la Zoia. Pacat ca a fost stricat jocul pe forum de o fiinta "binevoitoare".

Multumesc pentru aceasta editie. [thankyoucu8.gif]

Sus

MesajScris: 14 Aug 2010, 14:54 
Neconectat

Mi-a placut mult emisiunea cu Stela Enache in calitate de invitata. A fost o mare surpriza pentru mine sa descopar un om deschis, comunicativ, cu simtul umorului, pentru ca am avut mereu impresia ca doamna Stela Enache este o fiinta rezervata. S-a simtit ca ii place sa fie acolo, ca-i face placere sa povesteasca si sa imparta cu noi intamplarile dansei, iar asta se transmite in casele noastre.
Ma bucur ca a venit si ma bucur ati avut asa o interactiune frumoasa! [smileyfg5.gif]
Frumoase si piesele difuzate, atat cele din lista d-nei, cat si cele propuse de oameni pe FB. Mare bucurie a fost si sa reascult piesele compuse de Florin Bogardo, care sunt speciale si-mi plac, dar pe care, recunosc, altfel nu le mai ascultam..
[thankyoucu8.gif]

Sus

MesajScris: 14 Aug 2010, 18:50 
Neconectat

Locaţie: petrosani
Da, a fost o surpriza foarte placuta s-o aud pe Stela Enache !
La 1 fara 10 cand mi-am amintit de Psiholog,si m-am uitat pe RRA sa vad cine-i invitat, auzeam deja acordurile
din 'imi place sa ma plimb prin ploaie ' si ...n-am stiut cum sa deschid mai repede winampul...
am pierdut prima ora (am imprimat emisiunea..) dar o pot reasculta pe siteul RRA.

Delicata, modesta,foarte comunicativa (ceea ce personal,imi place..), Stela Enache o e Doamna, se simte asta...
o placere s-o fi ascultat...
multumim pentru ideea de-a o invita dar si dansei pentru c-a venit ,si ma repet,o asteptam curand, cu ocazia editarii acelor albume minunate Bogardo care inca ne lipsesc...
timpul trece prea repede iar oamenii ,mai ales cei care au avut si au ceva de spus, pleaca intotdeauna prea repede de langa noi: trebuie 'prinsa clipa din zbor' cum spunea 'inspirat' un cantec..
[thankyoucu8.gif]

Sus

MesajScris: 14 Aug 2010, 19:34 
Neconectat

Locaţie: Lăculeţe, jud Dâmboviţa
Şi mie mi-a plăcut foarte mult de Doamna Stela Enache. Eram atât de obosit incât mă concentram cu greu să scriu un mesaj corect, să nu pară pueril. Foarte frumoasă muzica încât m-a luat repede somnul, un somn profund şi odihnitor [smileyfg5.gif] . Mulţumesc Andrei pentru cadoul ce ni l-ai făcut. Acum ascult câteva piese din repertoriul Stela Enache şi Florin Bogardo :
Stela Enache - Diminetile mele
http://www.youtube.com/watch?v=NczLeaN3Pig&feature=related
STELA ENACHE - Balada pescarusilor albastri
http://www.youtube.com/watch?v=6BwW8xI0Xv4&feature=related
Stela Enache si Florin Bogardo - Sa pot
http://www.youtube.com/watch?v=Rl54U2WL-O0&feature=related
Frumos [in_love]

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 137 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Ora este UTC + 3