PSIHOLOGUL MUZICAL

Un forum care te invită la prietenie, sinceritate şi corectitudine. Găzduieşte polemici despre viaţă, muzică, sport, programe tv, radio şi politică uneori. Ştiri, cronici, adunate de o echipă tânără. Nu avem prejudecăţi, dar avem reguli!
Acum este 09 Sep 2010, 17:56

Ora este UTC + 3

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 570 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ~.~EUROVISION 2010 - COMENTARII ~.~
MesajScris: 31 Mar 2010, 14:40 
Neconectat

@Nusa - David nu cred ca va mai colabora cu G.Baruta .Spun asta pentru ca si-a manifestat interesul de a participa din partea Angliei (de data asta) si ca solist (dar nu cu piesa de la ESC) la "Cerbul de Aur" 2010 . Am fost perfect de acord si, intrucat mi-a facut o buna impresie din start, o sa-l si sustin /recomand .

Sus

MesajScris: 04 Apr 2010, 21:19 
Neconectat

Am avut ocazia ieri in emisiunea Marinei Almasan sa vad un teaser al videoclipului piesei care ne va reprezenta la Oslo. Si , cum intotdeauna am apreciat la altii lucrurile care pe mine ma depasesc, trebuie sa recunosc ca mie nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa propun ziarului ADEVARUL sa sustina financiar ( se asocieze cu) o productie care face apologia VIRTUALULUI (AVATARULUI)!

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 00:34 
Neconectat

am gasit pe youtube si videoclipul integral - http://www.youtube.com/watch?v=xqDnxKGFK1Q

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 00:43 
Neconectat

Nu ma da pe spate videoclipul... Reclama la Adevarul pe fata in primele secunde... si la ce ne ajuta? Citesc europenii acest ziar? Si apoi... mi se pare mie sau in mijlocul "jocului cu focul" crapa pianele din cauza ca INGHEATA? Si ochii rosii ai Paulei Seling de la finalul videoclipului sunt absolut geniali! Ma rog... Zic si eu nu dau cu parul!

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 09:32 
Neconectat

Locaţie: Targoviste
Da, "îngheaţă de la foc", nice. Nu pot zice că e slab sau foarte bun, e doar un videoclip din ziua de azi. Că apare ziarul ăla, sau în alte clipuri din vest apar alte ziare - mi se pare insignifiant. Pentru mine e un simplu ziar apărut cam gratuit în clip, dar dacă trebuie.....apoi asta e!

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 11:57 
Neconectat

@Rize - Sigur ca nu apare GRATUIT ziarul in videoclip! Dar mi se pare f.tare asocierea numelui cu lumea virtuala , s-o recunoastem: ceva gen X FILES ("Adevarul e dincolo de noi"). Subconstientul...?

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 12:01 
Neconectat

Locaţie: Targoviste
Reformulez: "...apărut în mod gratuit, degeaba, fără logică, alandala, în van - fără sens artistic..."

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 12:19 
Neconectat

@Rize - Am inteles si cred ca toti au inteles ce ai vrut sa spui. Incercam si eu o ironie dar se pare ca nu prea mi-a reusit. Oricum, acceptand conventia (cinematografica) , ar trebui sa accept si concluzia degajata (ca putem lesne deveni piromani daca nu toleram un "mic incident domestic")?

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 12:40 
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
Da,putem...Tomcai de aceea poate ar fi bine sa ne asiguram ca exista vreun pompier in zona..cat mai aproape... poate chiar in apartamentul vecin... [confusedbz0.gif] [aznvk1.gif]
...
Am vazut si eu clipul... [confusedbz0.gif] Incercarea de-a fi "ultimul racnet" e evidenta (incerca sa uneasca tot felul de gaselnite noi in materie de video). Numai ca greseste printr-un exces al utilizarii lor! Sunt prea multe si oarecum rupte intre ele..nu au curgerea fireasca (pe care eu una mi-as dori-o!) si care sa lege actiunea imaginii, cu versurile, cu linia muzicala...
La faza cu Adevarul: daca ideea era cea de care ziceai tu, Dana,
dana cristescu scrie:
Dar mi se pare f.tare asocierea numelui cu lumea virtuala , s-o recunoastem: ceva gen X FILES ("Adevarul e dincolo de noi"). Subconstientul...?

ar fi f. misto, asa-i! Dar..eu una n-am prins ideea asta din clip. [dntknwei6.gif] Ma mai uit. Acum, admit, l-am vazut pe fuga..fara atentie la detalii. [blushing]

Sus

MesajScris: 10 Apr 2010, 12:30 
NUSA CURIOASA scrie:
Ei bine, a castigat piesa (fiindca era cea mai buna optiune dar si pentru ca s-au luat toate masurile organizatorice sa iasa detasat)...a intrat el (compozitorul ) in posesia automobilului si a declarat la foarte putin timp ca "Il va vinde pentru a putea plati promovarea piesei" )...

Ovi a spus ca va da masina parintilor sai si nicidecum ca o va vinde pt promovarea piesei

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 570 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57

Ora este UTC + 3