PSIHOLOGUL MUZICAL

Un forum care te invită la prietenie, sinceritate şi corectitudine. Găzduieşte polemici despre viaţă, muzică, sport, programe tv, radio şi politică uneori. Ştiri, cronici, adunate de o echipă tânără. Nu avem prejudecăţi, dar avem reguli!
Acum este 09 Sep 2010, 18:02

Ora este UTC + 3

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 570 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 57  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ~.~EUROVISION 2010 - COMENTARII ~.~
MesajScris: 27 Ian 2010, 16:43 
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
Multam' si eu, si pt info si pt piesele postate. Am dat de cateva care-mi plac si pe care le vad pe scena...Running out of time, Round Around, Jackpot, I'm Running..

Sus

MesajScris: 27 Ian 2010, 17:08 
Neconectat

Inca una

ZERO - Lay Me Down

Sus

MesajScris: 27 Ian 2010, 18:35 
Neconectat

5 O'CLOCK NEWS

Alexandra Ungureanu ar vrea să se retragă, pentru că, brusc, şi-a amintit că are de promovat o altă piesă, nu pe cea din concurs. Producătorul n-o lasă. Dar a omis să citească Regulamentul şi mai ales contractul semnat, unde e vorba de 100.000 de EU dacă te retragi, după ce ai fost selecţionat. Cum nu e caz de forţă majoră...E evident că oamenii nu-s obişnuiţi să citească ce semnează! Vom afla curând ce va face solista. Oricum e bine ca Sandy Deac să-şi caute o solistă de rezevă.* Dragoş Chircu e supărat că nu va cânta ambele piese propuse iniţial. Omul n-a înţeles ce avantaj uriaş are. N-a concurat, n-a repetat, n-a cheltuit un ban, dar s-a trezit într-o finală. Poate-i trece supărarea şi rămâne cu frumoasa baladă!* Mircea Romcescu este şi acum în căutare, cu lista celor 54 în faţă. Preferă o voce de fată, pentru că textul piesei se referă la cineva, care s-a îndrăgostit de Michael Jackson. S-au îndrăgostit şi băieţi, dacă-mi amintesc eu bine... Să-i dorim lui Mircea să găsească vocea potrivită, până luni! Încep înregistrările video pentru promovarea TVR.

Sus

MesajScris: 27 Ian 2010, 18:56 
Neconectat

Sunt sigur ca vocea lui Dragos va suna infinit mai bine decat a lui David :D... Sper doar sa nu faca vreo prostie si sa renunte la ea... [bye]

Sus

MesajScris: 27 Ian 2010, 19:05 
Neconectat

LifeMeansMusic scrie:
Sunt sigur ca vocea lui Dragos va suna infinit mai bine decat a lui David :D... Sper doar sa nu faca vreo prostie si sa renunte la ea... [bye]

Că bine zici! Din câte am înţeles era foarte afectat, deşi nu avea motive reale...

Sus

MesajScris: 27 Ian 2010, 19:23 
Neconectat

Adica, il consideram mai destept... Nu-si da seama ca are ocazia sa cante cea mai bine clasata piesa din concurs? :D Si ca are sanse reale sa plece la Oslo? Sa se duca cineva sa-i bage mintile in cap... [idiot2ir2.gif] [laughing1]

Sus

MesajScris: 27 Ian 2010, 22:36 
Neconectat

Numele complet al "misteriosului" David Bryan e David Luke Michael Bryan si pt. a va face
o impresie vis a vis de calitatile vocale intrati pe YouTube si veti avea surpriza sa-l auziti cantand
inclusiv in romana(Vorbe).Cum e?

Sus

MesajScris: 27 Ian 2010, 23:17 
Neconectat

[quote="Andrei"]

1.Nu pot spune că sunt prea fericit că ai revenit, pentru că şi anul trecut ai căutat cu orice preţ să ieşi din tipare. Subiectul cu Florin S. nu este al acestui forum, ci al presei mondene. Nu ne preocupă numărul de posturi, dar de făcut facem câte vrem şi nu cerem voie nimănui. Mulţumim că ne permiţi![/quote

Nu ma refeream la numarul de posturi in special...la raitingul forumului...ma refeream la faptul ca nici in 200 de posturi nu se va ajunge la o concluzie si cu atat mai mult Florin Salam nu va ajunge in finala. Iar daca parerile contra dumneavoastra le considerati iesite din tipare, da probabil ca asa sunt eu, mai iesit din tipare. Deocamdata intre mine si dumneavoastra sunt vreo 40 de ani daca nu mai mult si nu cred ca ar fi OK din partea niciunei parti sa avem aceleasi pareri si gusturi in toate privintele. Iar daca nu mai vreti puteti sa-mi dati ban, nu sunt chiar atat de mort dupa acest forum, doar ca mi se pare mai avizat decat altele in ceea ce priveste Eurovisionul.

Sus

MesajScris: 27 Ian 2010, 23:28 
Neconectat

Diferenţa de vârstă n-a existat în dialogul meu cu alţi forumişti! Nu cred că am avut vreo clipă probleme cu gusturile altora. Şi anul trecut a deranjat modul tău de exprimare, atacul la persoană, pe care-l execuţi şi acum. Având în vedere că dorinţa ta e sfântă pentru noi, voi apela la admin. să o îndeplinească. Putem avea polemici câte vrem, pe tema pieselor, organizării, jurizării...Nu admit atacuri la persoană şi nu pentru că n-aş putea să răspund, ci din dorinţa de a păstra acest spaţiu liber de golănaşi , nesimţiţi, care bântuie peste tot. Dacă suferi de gerontofobie, du-te pe forumurile unde toţi se înjură în voie. Eurovisionul românesc are o caracteristică bizară. Nu aduce muzică bună, nu propune mari voci, dar încinge lumea virtuală. Aici o mai răcorim niţel!

Sus

MesajScris: 27 Ian 2010, 23:30 
Neconectat

Singura piesa pe care pot sa o ascult si a doua oara e cea a Dalmei, restul sunt jalnice din punctul meu de vedere, cele care au aparut pana acum pe YouTube.
Si daca mi se da voie la un cometariu...sau mai bine lasa!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 570 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 57  Următorul

Ora este UTC + 3