PSIHOLOGUL MUZICAL

Un forum care te invită la prietenie, sinceritate şi corectitudine. Găzduieşte polemici despre viaţă, muzică, sport, programe tv, radio şi politică uneori. Ştiri, cronici, adunate de o echipă tânără. Nu avem prejudecăţi, dar avem reguli!
Acum este 09 Feb 2010, 13:17

Ora este UTC + 3

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

EŞTI COMPOZITOR. CUI I-AI ÎNCREDINŢA CREAŢIA TA?ALEGE 5!
Chestionarul s-a închis pe data de 15 Noi 2009, 14:38
1. Corina 0%  0%  [ 2 ]
2. Holograf 3%  3%  [ 30 ]
3. Simplu 1%  1%  [ 12 ]
4. Ladies 1%  1%  [ 15 ]
5. Paula Seling 2%  2%  [ 19 ]
6. Distinto 1%  1%  [ 11 ]
7. Ionuţ Ungureanu şi Provincialii 3%  3%  [ 30 ]
8. Mihai Trăistariu 9%  9%  [ 77 ]
9. Biondo 0%  0%  [ 7 ]
10. Felicia Filip 0%  0%  [ 2 ]
11. Antonino 19%  19%  [ 165 ]
12. Tony Tomas 3%  3%  [ 33 ]
13. Irina Popa 1%  1%  [ 9 ]
14. Loredana 6%  6%  [ 53 ]
15. Maria Radu 0%  0%  [ 5 ]
16. Sistem 3%  3%  [ 29 ]
17. A. Temisan 1%  1%  [ 9 ]
18. Nico 0%  0%  [ 4 ]
19. Andra 8%  8%  [ 73 ]
20. Stefan Bănică 1%  1%  [ 10 ]
21. Angela Gheorghiu 0%  0%  [ 4 ]
22. Alina Manole 0%  0%  [ 4 ]
23. Annamari Dancs 0%  0%  [ 8 ]
24. Madalina Manole 0%  0%  [ 3 ]
25. Desperado 1%  1%  [ 11 ]
26. Bere Gratis 0%  0%  [ 3 ]
27. Catalin Josan 1%  1%  [ 10 ]
28. Blaxy Girls 0%  0%  [ 5 ]
29. Tavi Colen 0%  0%  [ 8 ]
30. Loredana Ciobotaru 0%  0%  [ 6 ]
31. Leo Iorga si Pacifica 1%  1%  [ 9 ]
32. Firma 0%  0%  [ 3 ]
33. Lucia Dumitrescu 1%  1%  [ 15 ]
34. Dalma Kovacs 0%  0%  [ 8 ]
35. Trupa Zero 0%  0%  [ 2 ]
36. Proconsul 0%  0%  [ 5 ]
37. Byron 0%  0%  [ 2 ]
38. Roxy Rocks 0%  0%  [ 8 ]
39. Alexandra Ungureanu 1%  1%  [ 16 ]
40. Alina Sorescu 0%  0%  [ 2 ]
41. Monica Anghel 0%  0%  [ 2 ]
42. Zdob şi Zdub 4%  4%  [ 36 ]
43. Alina Eremia 0%  0%  [ 8 ]
44. Laurenţiu Cazan 1%  1%  [ 9 ]
45. Inna 0%  0%  [ 7 ]
46. Maria Magdalena Dănăilă 0%  0%  [ 3 ]
47. Călin Geambaşu 0%  0%  [ 3 ]
48. Noni Răzvan Ene 0%  0%  [ 1 ]
49. Gina Pop 0%  0%  [ 1 ]
50. Adrian Enache 0%  0%  [ 0 ]
51. Raluca (Angel) 0%  0%  [ 2 ]
52. Zoia Alecu 0%  0%  [ 3 ]
53. Gabriel Cotabiţă 0%  0%  [ 4 ]
54. Mălina Olinescu 0%  0%  [ 3 ]
55. Raluca Ocneanu 0%  0%  [ 0 ]
56. Bogdan Bradu 0%  0%  [ 4 ]
57. Elena Gheorghe 0%  0%  [ 5 ]
58. Hara 1%  1%  [ 13 ]
59. Dan Bălan 0%  0%  [ 8 ]
60. Pepe 0%  0%  [ 4 ]
Voturi totale : 843
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: SONDAJ - SOLISTI PENTRU EUROVISION 2010
MesajScris: 11 Noi 2009, 14:38 
Neconectat

Sondajul este deschis 4 zile. Puteţi vota 5 nume.

Sus

Subiectul mesajului: Re: SONDAJ - SOLISTI PENTRU EUROVISION 2010
MesajScris: 11 Noi 2009, 19:45 
Neconectat

Iar vă rog să faceţi un efort şi să alegeţi câte 5 artişti. Nu mă pot prinde de ce nu vreţi să vă jucaţi cu noi, cu mine! Altfel nu se explică cele 43 de voturi de acum. Nu pot fi altfel de cifre, ori cu 5, ori cu zero. Dacă vă este greu (şi mă refer strict la cei în cauză), renunţăm definitiv. Nu-mi place să mă asociez cu persoane , care refuză Regulile unui simplu joc. Deci nu alegeţi 5 interpreţi favoriţi, ci pe cei, care ar putea cânta live pe scena din Oslo, s-ar putea mişca frumos, ar putea capta atenţia milioanelor de telespectatori, ar reuşi să transmită o stare privitorilor. Cam asta ar fi. Poate acum m-am făcut înţeles.

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 01:22 
Neconectat

sincer , eu n-as mai avea curaj sa-l trimitem la eurovision decat pe traistariu.
e singurul care-si doreste si care a adus pana acum cel mai mare scor al romaniei.

incercari de genul nico , ionut ungureanu , andra , paula sunt inutile.

trebuie sa ai ceva iesit din comun altfel poti sa canti perfect asa cum a facut-o elena gheorghe si sa fii codas.

vot pentru traistariu.

octavele din glasul lui si o melodie mai tare decat tornero ne-ar aduce din nou in prima linie.

catalin - hunedoara

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 01:38 
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
[hi1gl0yk8.gif] Cătălin!

Mulţumim pentru vot şi pentru mesaj! Te aşteptăm şi la alte topicuri dacă sunt în sfera ta de interes.

Despre Eurovision am discutat pe forum recent, poţi citi şi interveni, dacă vrei, pe link-ul de mai jos:

viewtopic.php?f=16&t=92&p=37723#p37723

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 20:13 
si eu cred ca doar mihai traistariu este cel mai potrivit pt eurovision... cred ca este unica noastra sansa reala. si mai cred ca la o a 2-a lui incercare va castiga marele concurs ....important este pt cine, pt ce tara, caci primeste oferte tot mai multe pt a reprezenta alte tari. tvr-ul ar trebui sa il numeasca direct si sa-l trimita....sa nu-l pierdem pe mihai. sincer, discut cu multi fani eurovision pe forumuri internationale legate de acest concurs si toti zic ca mihai ar trebui sa mearga din nou si ca mihai este dorit din nou. de retinut.....tvr. nu-l scapati pe mihai din mana caci pierdeti cea mai buna sansa a noastra de a avea eurovisionul in Romania.

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 20:54 
Neconectat

[hi1gl0yk8.gif] dragu! Sper să te simţi bine la noi!

Am o singură rugăminte, nu mai scrie cu "sh" în loc de "ş" sau cu "k" in loc de "c". Ori scrii cu diacritice, ori nu, dar nu deforma limba română.

Profit de ocazie să vă rog, atât pe tine cât şi pe Cătălin, să citiţi Regulamentul acestui forum, şi dacă vreţi să ne spuneţi câteva cuvinte despre voi, o puteţi face la secţiunea Bun venit pe forum! [smileyfg5.gif]

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 21:03 
Neconectat

Observ că astăzi s-au mobilizat oamenii în a-l susţine pe Mihai Trăistariu. E foarte frumos! Dar vreau să înţelegeţi că acesta este doar un joc propus de noi. Ideea este să ne gândim la 5 artişti care ne-ar putea reprezenta cu succes la Eurovision 2010, nu să susţinem orbeşte pe X sau Y. Este adevărat că Mihai s-a descurcat foarte bine la acest concurs, dar nu vreau să acţionăm cu toţii din spirit de turmă. Nu este o bătălie a fanilor ci o încercare de a evalua lucid şansele unor solişti/trupe şi apoi de a bifa 5 nume care ni se par potrivite pentru acest festival-concurs.

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 21:22 
Iulia scrie:
Observ că astăzi s-au mobilizat oamenii în a-l susţine pe Mihai Trăistariu. E foarte frumos! Dar vreau să înţelegeţi că acesta este doar un joc propus de noi. Ideea este să ne gândim la 5 artişti care ne-ar putea reprezenta cu succes la Eurovision 2010, nu să susţinem orbeşte pe X sau Y. Este adevărat că Mihai s-a descurcat foarte bine la acest concurs, dar nu vreau să acţionăm cu toţii din spirit de turmă. Nu este o bătălie a fanilor ci o încercare de a evalua lucid şansele unor solişti/trupe şi apoi de a bifa 5 nume care ni se par potrivite pentru acest festival-concurs.

nu cred ca se poate numi o batalie a fanilor faptul ca votam pt mihai traisatriu! de ce nu o iei ca pe o sustinere pt acest artist? poate ca lumea asta isi doreste. si daca nu suntem deacord sa votam 5 artisti? de ce 5? poate ca eu nu cred decat in mihai! de ce ar trebui sa mai votez pt alti 4? asta nu inteleg! nu vreau sa par nesimtit dar nu ma pot juca cu lucruri serioase iar pt mine eurovisiounul nu-i o joaca! se joaca altii trimitand trupe gen todomondo, si alti artisi care ne-au dus pe locuri codase! eu zic serios ca vreau k mihai traistarius amearga oinsa el nu va merge! nu va merge pt ca romania nu-l merita! zic asta pt ca asta banuiesc! romania nu-l merita pt ca in romania muzica a luat alt sens. nu mai ascultam muzica de valoare cantata de voci adevarate, ascultam muzica pitzipoancelor dezbracate si a cocalarilo! asta meritam? NU! imi amintesc cu regret anul 2006 cand mihai pleca la eurovision. nici un post de radio( cu exceptia radio romania in fata caruia ma inclin) nu i-a difuzat melodia tornero, melodie ce era hit in europa imediat dupa marele concurs! nu-i rusinos oare? cum l-am sustinut noi pe traistariu? denigrandu-l? necrezand in el? scriind despre el prin presa ca nustie sa se imbrace sau ca e urat cum au facut multe ziare? NU! noi romanii avem marele talent de a ne DESFIGURA VALORILE!!!! DE A NI-I UCIDE! RUSINOS! si pt toate acestea mihai ar trebui sa-i de o palma romaniei mergand pt alta tara! sa castige eurovisionul(pt ca ma repet , la o a 2-a participare mihai va castiga, observ asta in toate discutiile mele pe forumurile legate de eurovision de prin toata europa unde toti ni-l cer pe mihai) pt alta tara! si iarasi ma repet...nu pot vota alti artisti pt ca nu cred in altii! votez pt mihai! cred in el! mersi pt asculatre....

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 21:32 
Neconectat

De ce 5? Pentru că avem, slavă Domnului, de unde să alegem, mai sus ai 60 de nume. Ar fi fost grav să avem un singur artist în stare să ne reprezinte. Eu nu cred în susţinerea pentru un singur artist. Cred în susţinerea muzicii româneşti, asta da! Şi repet, avem de unde alege cel puţin 5 nume!

P.S. Reiau rugămintea de a scrie corect textele! Există funcţia de "Previzualizare" a mesajului şi îţi poţi corecta eventualele greşeli.

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 22:54 
si ma poti forta sa aleg mai mult de 1? nu ai auzit de liberul arbitru? nu ai auzit de gusturi?astea-s gusturile mele! respecta-mi parerea si te voi respecta! si-mi disctezi si cum sa scriu? crezi ca-i frumos asa? ma aflu cumva la un concurs de caligrafie? sau de ortografie? stii cum e cu tastatura cand scrii pe fuga....te rog frumos. si-n legatura cu cei 5- nu-ti fac jocul! nu ai de ce sa te superi pe mine. eu decid ce vreau pt mine nu tu! slava domnului ca nu suntem in comunism sa-mi impui tu ce sa-mi placa! nu trebuie sa te simti jignita doar pt ca eu vreau sa votez pt un singur artist! votez ca si cum acel artist va pleca la oslo. de asta aleg doar 1. si nu pot pleca 5 la oslo.... deci? ai inteles ideea?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 3